Dovlecei gratinati

de nadina73 in Mancaruri de post, 23 Iul 2010 | 10135 vizualizari

 

foarte gustos si rapid,este inspiratie dupa reteta lui medioto,dar eu am facut-o de post

 

INGREDIENTE

  • 2 dovlecei
  • 1 punga de orez cu legume congelate450 g
  • 200 ml pasta de tomate
  • 4-5 dinti de usturoi
  • sare
  • piper
  • delikat
  • ulei de masline
  • patrunjel verde
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Dovlecei gratinati:

Se curata dovleceii de coaja si se taie in doua pe lungime,apoi se scobesc cu o lingura.

Se fierb 5 minute in apa cu sare,dupa care se lasa la scurs

Legumele cu orez se calesc 6 minute in 2 linguri ulei de masline si putina sare sau delikat.

Se iau dovleceii fierti, se pun intr-un vas de yena uns cu putin ulei ,apoi se umplu cu legumele cu orez .

Usturoiul se piseaza bine apoi se amesteca cu pasta de tomate dupa care se pun peste dovlecei umpluti ,iar deasupra patrunjel verde tocat,iar daca santeti vegetarieni  merg si cu cascaval ras deasupra.

Se da tava la cuptor pentru 15 minute la 160 grade

Multumesc Medi de idee.

Daca ti-a placut reteta noastra "Dovlecei gratinati" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (32)

nadina73 1

27.07.2010, 17:27

adinacarla e super incearca

Laly 1

29.07.2010, 13:39

Numai tu putei sa ai asa culori frumoase in farfurie

mariac 1

01.08.2010, 22:42

COMENTEAZA

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Sarmale cu orez si ciuperci